Voordelig van A naar B

ZORGVERVOER GOUDA EN OMSTREKEN

Taxi Budget Gouda biedt vervoer op maat voor mensen die bijvoorbeeld door ziekte of leeftijd slecht ter been zijn. Onze chauffeurs steken graag een handje toe. Vervoer van of naar uw zorgverlener in verband met een medische behandeling nodig? Ook dan kunt u voor zittend ziekenvervoer op ons rekenen. Taxi Budget Gouda verzorgt zorgvervoer in Gouda en aangrenzende plaatsen. Wij hebben de afgelopen jaren veel positieve reacties op deze dienst gehad. Onze klanten vertrouwen ons en kunnen altijd op ons rekenen. Wij hebben begrip voor het belang van rust, duidelijkheid en punctualiteit. Service voor onze klanten staat daarom uiteraard altijd voorop. Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste vertrektijd zodat u altijd op tijd arriveert op uw afspraken en staan tijdig klaar om u weer op te halen. Onze chauffeurs begeleiden u letterlijk van deur tot deur en bieden u graag wat extra service. Is het vooraf nog niet duidelijk wanneer u weer klaar zal zijn om opgehaald te worden. Geen probleem, wij vinden altijd een passende oplossing voor u.

ZORGVERVOER IN GOUDA NODIG?

Op zoek naar betrouwbaar, comfortabel en goed geregeld zorgvervoer? Dan bent u bij Taxi Budget Gouda aan het juiste adres. Reserveer nu online uw taxi of neem contact op voor het maken van een afspraak of in het geval van vragen.

Heeft u regelmatig vervoer nodig naar uw zorgverlener? Neem dan zeker contact op met uw zorgverzekeraar om te achterhalen of de vervoerskosten gedeclareerd kunnen worden. Wij kunnen altijd een factuur overleggen voor het zittend ziekenvervoer zodat u deze bij u zorgverzekeraar kunt declareren.

Reserveer nu uw zorgvervoer

Taxi budget Gouda biedt u als enigste taxicentrale in Gouda de mogelijkheid om uw vervoer online te reserveren voor de beste prijs! Bovendien bieden wij u altijd vaste tarieven voor uw vervoer. Bent u geïnteresseerd en wilt u voordelig en professioneel reizen, reserveer nu!