Voordelig van A naar B

TAXI GOUDA EN OMSTREKEN

Taxi Budget Gouda staat voor u klaar na een avondje uit, bezoek aan familie of vrienden of een ander uitstapje. Als stadstaxi in Gouda en omstreken rijden wij u graag van het ene naar het andere huisadres, naar het ziekenhuis, station of uitgaansgelegenheden.

Kortom: naar elke door u gewenste bestemming. Wij beschikken over sedans, stationwagens en personenbusjes, en kunnen u dus een taxi in Gouda bieden voor individueel vervoer, alsmede kleine en grotere groepen.

KOSTEN VAN EEN RIT NAAR / VANAF GOUDA

De kosten die wij hanteren voor een rit naar of vanaf Gouda zijn erg voordelig. Wat wij namelijk vaak terugzien is dat mensen die gebruik maken van een taxi. Na hun rit te maken krijgen van een torenhoge rekening, waar ze vooraf niks vanaf wisten.

Dit willen wij met onze taxiservice voorkomen. Zodat u naast een fijne taxi rit, ook een fijne rekening krijgt, waar u niet van achterover slaat. De tarieven die wij hanteren zijn voor ritten tot en met 4 personen.

Wilt u precies weten hoeveel u kwijt bent voor uw taxirit? Dan kunt u dat op onze tarieven pagina lezen.

DE GOEDE SERVICE DIE WIJ IN GOUDA VERLENEN

Wij zijn elke dag van de week te bereiken en doen ons uiterste best om onze klanten snel en goed van dienst te zijn. Service, comfort en netheid vinden wij bij ons taxibedrijf dan ook erg belangrijk.

Ons wagenpark bestaat uit kwalitatief goede wagens. Verder werken wij met fijne chauffeurs die ervoor zorgen dat uw taxirit fijn en zonder zorgen verloopt. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten taxivervoer. Denkt bijvoorbeeld aan ritten naar luchthavens, of leerling vervoer.

Heeft u in het weekend of ‘s nachts een taxi nodig in Gouda? Dan kunt gebruik maken van onze diensten. Wij staan namelijk 24 uur per dag. 7 dagen per week klaar voor onze klanten.

KIEZEN VOOR EEN TAXI?

Een taxi biedt een hoop voordelen, vergeleken met de auto of met de bus. Dus bent u nog niet zeker of u wel voor een taxi moet kiezen? Een taxi u op een snelle manier van A naar B brengen. De taxi chauffeur kent ook met verkeersopstoppingen de meest korte route. Dit bespaart u dus tijd, aangezien u minder in de file zal staan. Daarnaast brengt een taxi je op de precieze locatie waar je naartoe moet. Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar vooral wanneer u op een drukke bestemming in een binnenstad wil zijn. Kunt u uw auto vaak niet zomaar kwijt. Bovendien kunnen parkeerkosten erg oplopen. In de binnenstad van onze hoofdstad kan parkeren op straat zelfs oplopen tot 7 tot 8 euro per uur.

TAXI GOUDA NODIG?

Bent u dus op zoek naar een voordelige stadstaxi in Gouda en omstreken? Zoek niet verder! Neem direct contact op en we zijn u graag van dienst. U kunt ook vooraf online een taxi reserveren. Of het nu is voor een kort ritje in de stad of een lange rit naar de luchthaven: u kunt 7 dagen in de week op ons rekenen.

Wij rijden niet alleen in Gouda, maar de gehele regio. Zo kunt u ons ook bellen voor een taxirit van of naar bijvoorbeeld Waddinxveen, Bodegraven of Reeuwijk. Onze prettige chauffeurs brengen u graag naar welke bestemming dan ook en dat voor een zeer scherpe prijs. Voor uw gemak zijn wij ook per WhatsApp of e-mail te bereiken.

In onze taxi’s kunt u contant betalen aan de chauffeur of pinnen. De pin terminal in onze taxi’s accepteert alle betaalkaarten. Voor onze zakelijke klanten is achteraf betalen per factuur ook mogelijk.

Reserveer nu uw taxi

Taxi budget Gouda biedt u als enigste taxicentrale in Gouda de mogelijkheid om uw vervoer online te reserveren voor de beste prijs! Bovendien bieden wij u altijd vaste tarieven voor uw vervoer. Bent u geïnteresseerd en wilt u voordelig en professioneel reizen, reserveer nu!