Voordelig van A naar B

LUCHTHAVENVERVOER GOUDA EN OMSTREKEN

Taxi Budget Gouda is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Door te kiezen voor een taxi hoeft u zich voor uw vliegreis geen zorgen te maken om vervoer naar de luchthaven en bespaart u hoge parkeerkosten. Helemaal wanneer uw reis meerdere dagen in beslag neemt kan dit namelijk hoog in de papieren lopen. Onze prettige chauffeurs hebben ruime ervaring met luchthavenvervoer en rijden naar elke (internationale) luchthaven. Wij kunnen alle soorten aanvragen in behandeling nemen. ‘s Nachts of overdag, wij verzorgen uw vervoer op elk gewenst tijdstip. Reist u met een huisdier of grote stukken bagage? Dat is geen probleem bij Taxi Budget Gouda.

VASTE TARIEVEN

Voor 27 plaatsen in de regio Gouda hanteren wij vaste tarieven voor onze luchthavenvervoer dienst. Om voor deze zeer scherpe prijzen in aanmerking te komen dient u ten minste 24 uur van te voren uw taxi te reserveren. U weet zo van te voren precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. Luchthavenvervoer in Gouda is er al vanaf €65,00 per taxi!

LUCHTHAVENVERVOER IN GOUDA NODIG?

Op zoek naar betrouwbaar, comfortabel en goed geregeld taxivervoer van of naar Schiphol of een andere luchthaven? Taxi Budget Gouda staat voor u klaar. Altijd op tijd, altijd een privé taxi. De chauffeur brengt u tot aan de vertrekhal en haalt u bij de aankomsthal weer op. Aan de hand van uw vluchtnummer houden we uw vlucht in de gaten. Eventuele vertragingen worden dan automatisch aangepast in onze planning. In onze taxi’s kunt u natuurlijk contant betalen aan de chauffeur, maar pinnen is ook mogelijk. Al onze taxi’s en taxibusjes beschikken over een pin terminal die alle betaalkaarten accepteert.

Reserveer nu uw luchthavenvervoer

Taxi budget Gouda biedt u als enigste taxicentrale in Gouda de mogelijkheid om uw vervoer online te reserveren voor de beste prijs! Bovendien bieden wij u altijd vaste tarieven voor uw vervoer. Bent u geïnteresseerd en wilt u voordelig en professioneel reizen, reserveer nu!