Voordelig van A naar B

LEERLINGENVERVOER GOUDA EN OMSTREKEN

Leerlingenvervoer Gouda is voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen gaan. Bijvoorbeeld door een handicap, ziekte of gedragsproblemen, of simpelweg omdat de school ver van huis gevestigd is. In dat geval regelt de gemeente deze vorm van schoolvervoer. Taxi Budget Gouda houdt zich dagelijks bezig met leerlingenvervoer in Gouda en omstreken. Wij brengen de kinderen ‘s morgens van hun huisadres naar school, en halen ze na schooltijd weer op om ze vervolgens veilig thuis te brengen. Dit gaat per taxi of taxibusje, met een ervaren chauffeur. Speciale verzoeken zoals het meelopen naar de klas zijn bij ons geen probleem. Wij bieden ook leerlingenvervoer aan buiten Gemeente Gouda.

LEERLINGENVERVOER IN GOUDA NODIG?

Op zoek naar betrouwbaar, comfortabel en goed geregeld taxivervoer voor uw kind of kinderen? Wij hebben ruime ervaring met het veilig, comfortabel en op tijd vervoeren van leerlingen. Voor dit soort vervoer maken wij altijd gebruik van vaste chauffeurs, die hun passagiers echt kennen. Dat is wel zo fijn voor de kinderen.

Kortom: voor vervoer van naar zowel regulier als speciaal onderwijs moet u bij Taxi Budget Gouda zijn. Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze dienst? Laat ons u informeren over de mogelijkheden en neem direct contact met ons op.

Bent u benieuwd of deze vorm van vervoer passend is voor uw kind of kinderen? Dit verschilt per gemeente. De voorwaarden hiervan zijn vastgelegd in de ‘Gemeentelijke Verordening Leerlingenvervoer’. Voor meer informatie over deze verordening, de voorwaarden of het aanvragen van leerlingenvervoer, verwijzen wij u door naar uw gemeente.

Reserveer nu uw leerlingenvervoer

Taxi budget Gouda biedt u als enigste taxicentrale in Gouda de mogelijkheid om uw vervoer online te reserveren voor de beste tarieven! Bovendien bieden wij u altijd vaste tarieven voor uw vervoer. Bent u geïnteresseerd en wilt u voordelig en professioneel reizen, reserveer nu!