Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten taxivervoer in en rond Gouda en bieden dan ook de volgende diensten aan:

Taxi service

Na een avondje uit, bezoek aan familie of vrienden of voor een ritje naar het station: wij staan 24/7 voor u klaar. Welk soort taxivervoer of type voertuig u ook nodig heeft, u bent bij ons bij het juiste adres.

Lees meer over deze dienst

Zakelijk vervoer

Veel onderweg voor uw werk? Wij verzorgen op maat gemaakt zakelijk vervoer. Onze professionele chauffeurs hebben ruime ervaring met zakelijk en VIP vervoer. Betalen per factuur is mogelijk.

Lees meer over deze dienst

Dubbele chauffeurs

Wanneer u zelf niet meer kunt of wilt rijden, maar toch graag uw auto veilig thuis wilt hebben, kunt u ons bellen. Wij sturen dan een taxi met een dubbele chauffeur die u en uw auto netjes naar uw locatie brengen.

Reserveer deze dienst

Luchthavenvervoer

Wij rijden naar elke (internationale) luchthaven maar zijn voornamelijk als Schiphol taxi actief. De chauffeur brengt u tot aan de vertrekhal en haalt u bij de aankomsthal weer op. Ideaal voor de vakanties.

Lees meer over deze dienst

Zorgvervoer

Wij bieden ook vervoer op maat voor mensen die door ziekte of leeftijd slecht ter been zijn. Onze chauffeurs steken graag een handje toe en brengen u veilig en snel naar uw locatie.

Lees meer over deze dienst

Pinnen in de taxi

In onze taxi’s kunt u contant betalen aan de chauffeur of pinnen. De pin terminal in onze taxi’s accepteert alle betaalkaarten. Voor onze zakelijke klanten is achteraf betalen per factuur ook mogelijk.

Verschillende betaalmogelijkheden

Leerlingenvervoer

Speciaal voor kinderen die ver van school wonen, of vanwege een handicap of stoornis niet zelfstandig naar school kunnen gaan. Onze chauffeurs zijn ervaren en voeren hun werk met veel zorg uit.

Lees meer over deze dienst

Groepsvervoer

Heeft u een bruiloft, een uitje met vrienden of een kinderpartijtje? Boek nu direct een taxibusje voor uw groepsvervoer! Ons wagenpark beschikt over meerdere taxibusjes voor vervoer t/m acht personen.

Reserveer deze dienst

Taxi Budget Gouda

Geïnteresseerd geraakt in één van onze diensten of wilt u contact met ons opnemen, bel dan naar het nummer: 0643104675 of bezoek onze contactpagina. Wij horen graag van u.

Contactpagina